Orbit til nærkontoret på Sætre 

Det lokale coworkingmiljøet “3475” på Sætre i Asker kommune er siste tilskudd i Orbit sitt nettverk av arbeidsplasser. I tillegg til mange lokasjoner i Oslo kan nå kunder med Orbit-abonnement jobbe nærmere hus eller hytte i Sætre. 

Orbit er en norskutviklet app som styrer adgangen til kontorlokalene og gir kundene oversikt over ledige plasser. Slik blir booking av kontorplass og møterom enklere og mer fleksibelt. 3475 Coworking har rundt 15 ergonomiske kontorarbeidsplasser, møterom og god tilrettelegging for videokonferanser. Lokalene ligger midt i det store utviklingsprosjektet Sætre Havn i Asker kommune der det nå vokser frem en liten fjordby med boliger, handel og service. Sætre er et typisk pendlersted der de fleste jobber i Osloområdet.

– Vi har en kjerne med faste kunder på coworkingen, men ønsker også å være et mer attraktivt tilbud til de som vil jobbe enkeltdager i sitt nærmiljø og dermed slippe daglig pendling til byen, forteller Sondre Vee Bratlie (bildet over) som driver 3475 Coworking.

- Gjennom pandemien har det naturlig nok vært lite folk på kontoret, men vi registrerer at mange forventer mer fleksibilitet i tiden fremover. Vi tror at konseptet med nærkontor vil være attraktivt for de som ikke trenger å reise til kontoret, men samtidig vil jobbe i et godt tilrettelagt arbeidsmiljø, sier Vee Bratlie.

Når man har lastet ned Orbit-appen kan man booke plass på 3475 Coworking. Appen er koblet til adgangssystemet slik at man får tilgang kun med bruk av sin mobiltelefon.- Vår visjon er å redusere det vi kaller «Space Waste». I stedet for at arbeidspulter står tomme vil vi fylle de med mennesker. Alle kontorfellesskap som har ledig kapasitet, er velkomne til å gjøre sin kapasitet tilgjengelig for alle Orbit-brukere. Dersom du har bemannet resepsjon er dette helt gratis. Hvis ikke må det installeres et Orbit-adgangssystem som slipper Orbit-brueke inn, som vi nå blant annet har fått installert på 3475, i Sætre, forteller Wasim Rashid i Orbit (bildet under).- I vår første pilot har vi installert systemt på 11 lokasjoner, 12 med 3475. Vi håper å få innpass hos flere coworkingsteder etter sommeren og har allerde god dialog med flere sentre om å tilgjengeliggjøre ledig kapasitet etter sommeren fortsetter Rashid. 

Håper på flere kunder når pandemien går over
- Når vi nå har linket oss opp mot Orbit håper vi å kunne levere et bedre totalprodukt for våre kunder på 3475. Målet vårt har alltid vært å lage et kreativ og morsomt arbeidsmiljø på 3475. Vi vet at det finnes mange potensielle kunder i området vårt, selv om vi ligger litt «utenfor» det urbane miljøet i Oslo, avslutter Vee Bratlie

Les mer om Orbit her: https://getorbit.com