Tom Bratlie, Daglig leder

Tom har lang erfaring innen rådgivning og kommunikasjon fra blant annet Entra, Norske Skog og DNO ASA. Tom er en handlekraftig mann med mange baller i luften, og har ordning og reda på det meste. Dessuten er han spesielt opptatt av seiling, og elsker å utfordre sønnene sine i skiløypa!


Sondre Vee Bratlie, Forretningsutvikler

Sondre har studert butikkledelse på Treider i Oslo og har erfaring som butikksjef hos Kiwi. Sondre har en godt utviklet forretningssans, er detaljert til fingerspissene og er alltid blid og imøtekommende. Sondre spiller fotball og lar seg utfordre av faren i skisporet, men foretrekker å koble av med Fantasy Premier League… om han får muligheten!


Kaja Høgås, Seniorrådgiver

Kaja er det første tilskuddet utenfor Bratlie- treet, og har ansvar for markedsføring og promotering av Bratlie AS. Kaja er utdannet statsviter, og har mange års erfaring innen privat og offentlig sektor. Kaja er spesielt interessert i media- og kommunikasjon, tekst og bilder. Dessuten er hun utdannet yogainstruktør, elsker ski- og fjellturer, og bader i sjøen hele året.