3475 skal være kaffebar på morgenen og gjennom arbeidsdagen. Deretter blir det matpub med enkle retter og god drikke.

I vårt serveringssted ønsker vi å skape en god atmosfære gjennom hele dagen. Det betyr et lunt interiør, god kaffe og ferske bakervarer fra tidlig morgen.

Omtrent slik ser vi for oss at 3475 kaffebar og matpub skal bli.
(Illustrasjon: Tin de Felix/3475 servering AS)

Lokale spesialiteter

Hurum (og nye Asker) har mange spennende aktører som produserer lokal mat og drikke. Vi jobber nå med å sette sammen et tilbud hvor vi også kan tilby lokale produkter.

Enkelt og godt

I stedet for å etablere et fullt storkjøkken kommer vi til å satse på enklere servering. Du vil finne spennende ”matplanker” med ulike typer skinker, ost og altså noen lokale spesialiteter. Det er mulig vi lager noen enkle pizzaer og kanskje også en spennende suppe eller to. Målet er å tilby enkle retter av høy kvalitet sammen med god drikke.

Utvikles samme med kundene

Vi tror også at konseptet og tilbuet må få utvikle seg i takt med ønsker fra kundene og kanskje ha ulike tilbud gjennom årstidene.

Det viktigste er at du kommer innom!