Coworking er den nye måten å jobbe på for mange bedrifter.  Man betaler for de kontorplassene man har behov for og velger selv om man vil sitte på et cellekontor eller i åpent landskap.

Om bedriften vokser og man trenger flere kontorplasser er det enkelt å utvide. Det er også mulig å leie kontor for en begrenset periode, for eksempel i forbindelse med prosjektarbeid.

Deling og godt arbeidsmiljø

Ved å jobbe sammen deler flere bedrifter på møterom, datakostnader og andre kostnader tilknyttet drift av kontoret. 

I tillegg  skaper vi et arbeidsmiljø ved at flere mennesker møtes og kan dele ideer og diskutere problemstillinger med hverandre.

Byfenomen?

I dag finner vi flest coworkingkonsepter i de store byene, men dette er et konsept som er vel så aktuelt på mindre steder. 

Mange driver for eksempel små foretak fra hjemmekontor og ønsker seg et miljø der man treffer andre mennesker og lettere kan ta i mot kunder og forretningsforbindelser.

Servering og samarbeid

3475 bli et konsept som både har coworking og et serveringssted. På serveringsstedet er vi i gang fra tidlig morgen. Her blir det god kaffe og ferske bakevarer. Utover dagen vil det bli lunsjservering og fra ettermiddagen vil stedet bli en mat- og vinbar med en lun atmosfære. Her kan du lese mer om 3475 Kaffebar og matpub.

Dette er en foreløpig plantegning for lokalene. Servering til venstre (ut mot torget) og coworking i bakkant.

Fra 2500,- per måned

Prisene vil variere etter hva slags tilbud man ønsker.

Om du vil jobbe fra lokalene, men ikke trenger fast plass vil dette koste 2.500 kroner per måned. 

Eget cellekontor vil koste 5.800 og man kan også velge fast plass i landskapet.

Ta kontakt for nærmere informasjon (se kontaktinfo under) eller registrer en reservasjon i dag!